HOROSKOP ZA NEDJELJU, 8. SVIBNJA Prva četvrt Mjeseca

Današnji Mjesec u Lavu usmjerava našu pozornost na zahvalnost i velikodušnost.  U popodnevnim satima biti će u napetom aspektu s Uranom tražeći od nas da obratimo pozornost na društvene ili kulturne probleme.

U kasnim večernjim satima Mjesec dostiže fazu prve četvrti Mjesečevog ciklusa. Postoji krizna tema koja okružuje svaku četvrtinu Mjesečeve faze, jer se osjećamo prisiljeni poduzeti akciju. Ubrzo nakon toga postajemo svjesni kako naši postupci utječu na bližnje ljude, možda putem pokušaja i pogrešaka.

Svaki projekt ili inicijativa koju smo započeli oko mladog Mjeseca sada je upitna i može se suočiti sa svojim prvim preprekama. Ovaj ciklus započeo je pomrčinom Sunca i mladog Mjeseca 30. travnja. Razmislite koja je snažna karmička aktivacija započela u to vrijeme. Danas ćete imati osjećaje i upite o tom pitanju.

S obzirom da je ovo četvrtina Mjeseca između pomrčina, ovo je moćno vrijeme kada je smjer u kojem se okrećemo  jako bitan i sudbinski.

Ova faza Mjeseca se događa na 18. stupnju Lava i utječe na osobe koje imaju osobne planete od 16. do 20. stupnja fiksnih znakova (Bik, Lav, Vodenjak i Škorpion).

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com