HOROSKOP ZA UTORAK, 10. SVIBNJA Kreće retrogradni Merkur

Danas će se Merkur zaustaviti i krenuti retrogradno i ovaj pomak može privremeno donijet na zbrku. Retrogradni Merkur traje do 3. lipnja, a počinje u znaku Blizanca i završava u Biku. Tijekom ovog perioda, naše se razmišljanje okreće prema unutra dok pregledavamo i ponovno procjenjujemo stvari.

Retrogradna razdoblja Merkura mogu biti razdoblja povećane unutarnje svjesnosti – kada se meditacija, vođenje dnevnika, prerada starih planova i pregled prošlih poslova preferiraju više nego inače. Manji prekidi u mehaničkim aspektima komunikacije i transporta mogu nas ponovno povezati s drugim, možda smislenijim, načinima povezivanja. Teža vremena su razdoblja samih smjena (dani kada je Merkur stacioniran — danas i 3. lipnja), nakon kojih se sve više navikavamo na kretanje.

S retrogradnim Merkurom u Blizancima do 22., mogli bismo sagledati prošle odluke i ideje iz nove, možda prosvijetljene perspektive. Od 22. svibnja do 3. lipnja Merkur je retrogradan u Biku, a mi stupamo u kontakt s našim potrebama za sigurnošću i udobnošću ili pregledavamo poslovna i financijska pitanja. Gledamo na projekte i predmete na nove načine – u smislu vrijednosti i vrijednosti – i možemo oživjeti prošli projekt. Iako se promjena smjera događa danas, može biti izazov jasno sagledati stvari.

Kada Mjesec prolazi kroz Djevicu i Blizanca kojima vlada Merkur, jače osjećamo retrogradnost. Danas s Mjesecom u Djevici dajte sve od sebe da oslobodite perfekcionizam i uvjerite se da su vaši prioriteti realistični. Usmjerite svoju pozornost na praktične zadatke orijentirane na detalje. Ovo je sjajno vrijeme da očistite svoj prenatrpani sandučić e-pošte ili očistite i organizirate svoj stol, ormare i ladicu za smeće.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com