HOROSKOP ZA SRIJEDU, 11. SVIBNJA Jupiter u Ovnu

Nešto malo iza ponoći Jupiter je ušao u Ovna. On će u Ovnu boraviti od 10. svibnja do 28. listopada 2022., i od 20. prosinca 2022. do 16. svibnja 2023. Ovaj tranzit nas potiče da prigrlimo svoju poduzetnost duha i neovisnosti. S Jupiterom u Ovnu stvaramo vlastite prilike i napredujemo kada preuzmemo vodstvo, iniciramo, nadahnjujemo druge i pokazujemo entuzijazam i hrabrost.

Povjerenje u sebe može donijeti povoljne okolnosti ili sreću. Vjera je jaka u našoj sposobnosti da iznova osmislimo svoje živote i samouvjereno idemo naprijed. Vjerujemo da je “život ono kakvim ga napraviš” i uživamo u natjecanju jer nas ono tjera da budemo bolji. Naša vjera u sebe donosi duh pionira. Živimo sada i brzo iskoristimo prilike.

U Ovnu, Jupiter nas potiče da stvorimo svoje mogućnosti, da vjerujemo u sebe i da preuzmemo kontrolu nad svojim životima.

Gdje Jupiter trenutno prolazi u vašoj natalnoj karti je općenito mjesto gdje ste skloni pronaći svoju radost u ovoj fazi vašeg razvoja.

Mjesec se danas nastavlja kroz Djevicu, jasno pod utjecajem činjenice da je Merkur (vladajući planet Djevice) retrogradan.

Usmjeravanje vaše pozornosti na organizaciju i praktičnost pomoći će vam danas. Nemojte dopustiti pretjerano osuđujućim mislima da vam prepune um ostavljajući vas razočaranim u sebe ili druge. Ako se osjećate nervozno, usmjerite svoju pozornost na to da ljubazno služite drugima. Udahnite i otpustite pretjerana očekivanja i kontrolu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com