HOROSKOP ZA SUBOTU, 21. SVIBNJA Sretan rođendan dragi Blizanci

U 3.22 Sunce je ušlo u Blizanca gdje će prolaziti do 21. lipnja. Zapamtite da se zapadna astrologija temelji na godišnjim dobima i kako Sunce ulazi u Blizance dolazimo do 3. i posljednjeg poglavlja proljeća. Kada završi sezona Blizanaca bit ćemo na ljetnom solsticiju 21. lipnja. Posljednji znakovi svake sezone su promjenjivi znakovi Blizanaca, Djevice, Strijelca i Riba.

Sezona Blizanaca dovodi nas na pametno nemirno mjesto. Vaš se fokus usmjerava na prikupljanje informacija, umrežavanje i komunikaciju. Želite se kretati brzo i učiniti sve odjednom. Čini se da nema vremena za gubljenje. Sa Suncem u Blizancima, društveniji smo i znatiželjniji o ljudima s kojima dijelimo svoje okruženje. Planirajte društvena okupljanja za to vrijeme.

Tijekom sezone Blizanaca otkrivamo da smo objektivniji, brzi, vedriji, prilagodljiviji i pametniji. S manje pozitivne strane, također možemo otkriti da smo manje pouzdani, pretjerano racionalni i skloniji ogovaranju. Proširite svoje intelektualne aktivnosti, čitajte, pišite, razgovarajte i igrajte se s drugima. To je zabavna sezona.

U večernjim satima Sunce će se spojiti s retrogradnim Merkurom. To se naziva inferiorna konjunkcija i događa se na polovici retrogradnog razdoblja. U inferiornoj konjunkciji, vaš um je jasan i usredotočen, nemojte to shvatiti kao da je vrijeme da krenete naprijed s projektima i planovima.

U ovom trenutku se rađaju značajne nove ideje i vjerojatno će imati stvarnu postojanost ili važnost u našim životima. Ono što sada kažemo ili pišemo ima utjecaja, u dobru i zlu!

Još smo u retrogradnom stanju. Upotrijebite ovu mentalnu jasnoću da razmislite o onome što ste naučili od početka retrogradnosti 10. svibnja. Obratite pažnju i zabilježite sjajne ideje koje stignu sada, ali pričekajte da ih provedete. Ne dopustite da vas nestrpljivost ili impulzivnost prevladaju.

Mjesec danas nastavlja kroz fiksni zračni znak Vodenjaka. Uživajte u daru mogućnosti objektivnog promatranja naših emocija u ovom trenutku.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com