HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 26. SVIBNJA Snaga i vitalnost

Mjesec u Ovnu je vruć i dinamičan. Možda ćete reagirati brže nego inače na stvari koje se događaju u vašem okruženju. Skloni ste osjećati se odvažno i hrabro. Vaša energija je visoka i dobro ćete koristiti svoje tijelo na snažan fizički način. Idite na planinarenje, krenite na biciklu, trčite ili plešite. Ovo je vrijeme da se usredotočite na sebe.

Kada je Mjesec u Ovnu često djelujemo bez predumišljaja. U žurbi smo i naše su emocije manje osjetljive nego inače.

Možda nećete biti voljni surađivati s drugima jer znate što želite i manje ćete se obazirati na mišljenje drugih. Radeći sami najbolji je način da bilo što obavite danas. Izravna snaga i vitalnost guraju vas naprijed.

Kada je Mjesec u Ovnu lako možemo spaliti mostove, stoga je dobra ideja držati kut svog uma usredotočen na strpljenje i dobrotu.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com