HOROSKOP ZA PETAK, 27. SVIBNJA Mijenjajući sebe, mijenjamo svijet oko sebe

Mjesec danas završava tranzit u Ovnu i kreće u Bika. U naredna dva dana Mjesec u Biku će nam pomoći da smanjimo tempo i pritisak. Financije, udobnost i sigurnost su u fokusu s ovim tranzitom.

Bik zna svoju moć i snagu i nema potrebe da se bavi time kada to nije potrebno. Bik je daleko više zainteresiran za sjedenje ispod drveta i miris proljetnog cvijeća.

Ovo je fiksni zemaljski znak kojim vlada Venera. Ovdje vidimo senzualnu stranu Venere, stranu koja nas povezuje s poštovanjem, zemljom, senzualnošću i opipljivim resursima.

Međutim, ovo nije jednostavan dan. Venera, vladar Bika, čini izazovan aspekt prema Plutonu oko podneva. Ovaj problematični tranzit utjecat će na nas nekoliko dana. Ovo može biti teško vrijeme za partnerstvo jer radimo na razumijevanju naših osobnih vrijednosti i unosimo potrebne promjene u naše odnose. Jasno pogledajte dinamiku koja duboko utječe na vaše najbliže prijatelje i partnere.

Vrijeme je da ponovno pogledate svoje granice i razjasnite sami sebi ono što vam je najvažnije. Nemojte koristiti granice kako biste naveli druge da se promijene. Granice se odnose na ono što ćemo mi učiniti, a ne na ono što će drugi raditi. Ako su vaše granice jasne i čvrste, znat ćete koje promjene trebate napraviti.

Nikada ne možemo promijeniti drugu osobu, samo sebe. Život postaje mnogo lakši kada to osvijestimo.

Prazan hod Mjeseca imamo od 5.20 do 8.22 nakon čega će Mjesec ući u Bika.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com