HOROSKOP ZA PETAK, 3. LIPNJA Merkur kreće direktno

Merkur danas kreće direktno nakon tri tjedna. Tijekom sljedećih tjedana nedavni problemi s komunikacijom i donošenjem odluka trebali bi se početi poboljšavati. Odgovori koje smo čekali mogu stići. Planovi ili projekti koji su zastali mogli bi se sada nastaviti.

Međutim, podsjetite se da je potrebno vrijeme da se Merkurov put naprijed u potpunosti pokrene. Kada Merkur ponovno uđe u Blizance 13. lipnja, dobit ćete zeleno svjetlo i spremni ste za polazak. Do tada počnite s procesom, ali nemojte žuriti. Nakon što se Merkur vrati u Blizancima, počinje ozbiljno kretanje naprijed.

Današnji dan počinje s Mjesecom koji je još uvijek u obiteljskom Raku koji predlaže dobar dan za zadržavanje uz jutarnju kavu s onima koje volite.

Prazan hod Mjeseca imamo od 17.14 do 20.37 nakon čega će Mjesec ući u Lava.To pomiče emocionalni fokus s nježnosti na entuzijazam i aktivnosti koje vole zabavu. Sunce vlada Lavom i donosi svjetlost, užitak i toplinu. U mogućnosti smo više nego inače odisati hrabrošću i samopouzdanjem. Želimo ispuniti velike i dramatične želje. Želimo biti viđeni i priznati zbog jedinstvene osobe koja jesmo i puta koji smo prešli.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com