HOROSKOP ZA NEDJELJU, 5. LIPNJA Moćna energija

Današnji Mjesec u Lavu podržava razigrani optimističan završetak tjedna. Lav je fiksni vatreni znak kojim vlada Sunce. Ovo je zaista moćna energija.

Možete očekivati ​​da će vaše emocije zadržati toplinu sunca i odisati entuzijazmom, samopouzdanjem i razigranošću. Ovo je dan za traženje romantike, igre, dramatičnih izraza i romantičnih interakcija. Ne zaboravite ponijeti darove kamo god krenuli. Lav vrlo pozitivno reagira na darove.

Zakoračite na bilo koju pozornicu koja vam je danas dostupna. Pokažite svoju najautentičniju jedinstvenu prirodu i prihvatite obožavanje dok isto nudite onima oko sebe.

Kada je Mjesec u Lavu, tražimo veću razinu pažnje i dramatičnog izražavanja. Ovo je dan kada svoje prijatelje i voljene obasipate toplinom i velikodušnošću.

Mjesec će se navečer suprotstaviti Saturnu i možemo biti frustrirani sitnicama koje pođu po zlu ili odgovornostima koje nas odvlače od naših interesa. Kad to prođe, večer postaje razigrana i izražajna.

Isto tako, Sunce ide prema sekstilu do Kirona, sutra prijepodne, a mi bismo mogli pronaći osjećaj svrhe ili misije, povećavajući svoje samopouzdanje, vjerojatno kroz našu komunikaciju i poduzetnički duh. Želja za učenjem i rastom kroz iskustva i ljude u našim životima sada je jaka i zdrava. Rješavanje problema je favorizirano i vjerojatno ćemo se osjećati osnaženo.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com