HOROSKOP ZA UTORAK, 7. LIPNJA Prva četvrt Mjeseca

Mjesec ostaje u Djevici cijeli dan, dostižući prvu četvrt Mjeseca u 15.48. Ovo nas dovodi do točke ciklusa između mladog Mjeseca u Blizancima 30. svibnja i punog Mjeseca u Strijelcu 14. lipnja. Ova faza se događa kada su Sunce i Mjesec u napetom kvadratnom aspektu, tako da to možda nije jednostavan korak.

Svaki mjesec označite prvu četvrt Mjeseca u svom kalendaru. To se događa tjedan dana nakon mladog Mjeseca. Na ovaj dan svakog mjeseca poduzmite barem jedan svjesno hrabar čin vezan za ‘sjeme’ koje ste posadili na mlad Mjesec. Ovo je moćna navika za implementaciju.

Dobar je trenutak za poduzimanje rutinskog rada te traženje i ispravljanje pogrešaka. Vaše tijelo možda više ne podnosi lošu hranu i štetne tvari, a ovo je dobar dan za početak dijete.

S Mjesecom u Djevici koja danas tvori prekrasan ugodan aspekt prema Veneri i Uranu, danas se nudi prilika za uzbuđenje. Potražite neočekivanu vezu s voljenom osobom ili uzbudljivu promjenu u svojim vrijednostima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com