HOROSKOP ZA SRIJEDU, 22. LIPNJA Mjesec u Ovnu

Danas se Mjesec kreće kroz Ovna, kardinalni vatreni znak kojim vlada Mars. Ovo je znak jedinstvene, izravne i asertivne akcije. Mjesec u Ovnu je uvijek u potrazi za osobnim izazovom za rješavanje problema bez vanjskih utjecaja. Izazov koji treba tražiti je onaj za koji je potrebna hrabrost i neovisnost. Vjerojatno imate dobru ideju o kojem se izazovu govori. Nemojte sami pogađati. Ako poduzmete nešto i na kraju padnete na nos, zapamtite da je bolje klonuti nego se suzdržati od straha ili pretjeranog opreza. Ustanite, obrišite prašinu i nastavite dalje.

Mjesec u Ovnu treba osobne izazove s kojima može upravljati i dovršiti sam bez vanjskih utjecaja. Ako hrabra akcija koju poduzmete danas rezultira vašim padom na nos, dobro. Bolje je pasti ničice nego se suzdržati od straha ili prevelikog opreza.

Kada je Mjesec u Ovnu, svi možemo djelovati bez predumišljaja. U žurbi smo i naše su emocije manje osjetljive nego inače. Pazite na potencijalno labav tok vlastitih misli, riječi i djela. Raditi svoju stvar, sam, najbolji je način da bilo što obavite danas.

Želja za poduzimanjem mjera konačno se udaljava od glavne ranjivosti u koju smo bili uronjeni posljednjih nekoliko dana.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com