HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 11. SRPNJA Optimizam i avantura

S Mjesecom u Strijelcu danas se okrećete razmišljanjima o putovanjima i filozofskom rastu. Strijelac sa sobom donosi osjećaj optimizma, prilagodljivost, smisao za humor i želju za avanturom. Uz naš veliki optimizam nećemo dopustiti preprekama da nas sruše. Nismo skloni razmišljati o negativnom, iako možemo puno toga propustiti ako pretjeramo s ovom tendencijom do točke izbjegavanja.

Možda ćete se osjećati nemirno dok razmišljate o odgovorima na velika životna pitanja smisla, implikacija i značaja. Smisao života je briga Strijelca. Dobra vijest je da ćemo se pod ovim utjecajem vjerojatno osjećati filozofski optimističnije. Humor i ekspanzivna vizija pomažu nam da vidimo najbolje čak i u najizazovnijim okolnostima.

Strijelac je promjenjivi vatreni znak i inspiraciju traži u prilagodljivosti. U ovo doba više nam prijaju promjene. Ovo je dan za slobodno dijeljenje vaših vizija i uvida.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com