HOROSKOP ZA UTORAK, 12. SRPNJA Praktičnost i ambicija

Mjesec nastavlja svoj tranzit do 11 sati, nakon čega će ući u Jarca. Mjesec u znaku Jarca je odgovoran, praktičan i otporan. Tijekom sljedećih nekoliko dana vaša će razmišljanja biti praktičnija, razboritija i ambicioznija.

Jarac je kardinalni zemljani znak kojim vlada Saturn, a predstavljen je samotnim planinskim jarcem. Ovo je razuman znak marljivog rada koji traži da se usredotočite na svoje osobne ambicije, zrele napore i naporan rad.

Dok je Mjesec u Jarcu ne zanimaju vas bezbrižna pitanja niti igra. Učinit ćete sve što je potrebno da izbjegnete dramu ili emocionalne ispade. Vaš fokus je na osobnom jedinstvenom postignuću, držanju do suštine i postizanju ozbiljnog napretka. Poslovne aspiracije mogle bi vas prizvati. Vrijeme je da se bacite na posao i prestanete odgađati. Ovo nije vrijeme za grupne projekte, već vrijeme za usamljene napore.

Tranziti nas danas potiču na rast, poboljšanje i suočavanje s izazovima. U dobroj smo formi da jačamo i podržavamo jedni druge i, u tom procesu gradimo povjerenje. Više smo ponosni na svoje odnose ili projekte i voljni smo uložiti više truda u njih.

Prazan hod Mjeseca imamo od 3.42 do 11.00 nakon čega će Mjesec ući u Jarca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com