HOROSKOP ZA SRIJEDU, 13. SRPNJA Pun Mjesec u Jarcu

Današnji pun Mjesec događa se na 21. stupnju Jarca u 20.37. Pun Mjesec se događa kada Sunce u Raku formira opoziciju s Mjesecom u Jarcu. Pun Mjesec je vrijeme kulminacije i obećanje ispunjenja onoga što je započeto na Mladom Mjesecu. To je emocionalno vrijeme – vrijeme romantike, oplodnje i veza.

Polaritet Rak-Jarac tiče se ravnoteže između privatnog života, obitelji, potrebe za domom i skrbi (koje predstavlja Rak) nasuprot javnom životu, karijeri, ugledu i odgovornosti (koje predstavlja Jarac). Privrženostima i ljubavlju vlada Rak, dok postignućima i nagradama/kaznama vlada Jarac.

Na neki način, ovaj se polaritet bavi ravnotežom između bezuvjetne i uvjetovane ljubavi. Rak nas potiče da cijenimo svoju domovinu i svoje korijene, dok nas Jarac uvjerava da razmotrimo svoj osjećaj dužnosti i odgovornosti u javnom ili profesionalnom smislu. Dok je Rak možda zadovoljan ovisnošću, Jarac nas potiče da budemo odrasli i odgovorni.

Rak predstavlja ishodište, a Jarac cilj. Zanemarivanje bilo kojeg kraja osi sigurno će nam se obiti o glavu. Idealno bi bilo pronaći ravnotežu između dviju energija, a na to nas poziva pun Mjesec. Ovaj puni Mjesec odnosi se na balansiranje naše predanosti karijeri i obitelji. Nešto se gradilo u nama i sada je vrijeme kada energija kozmosa pošteno traži da je ispustimo. Tijekom sljedeća dva tjedna otkrit ćemo što to znači za nas. Za sada ne možemo prikriti svoje osjećaje. Moramo ih izraziti.

Ova se lunacija povezuje s Merkurom i Uranom, sugerirajući nove ideje povezane sa spoznajama i epifanijama koje se sada događaju.

U ranim jutarnjim satima imamo ugodan aspekt između Venere i Saturna  što će nam pomoći da sredimo svoje osjećaje. Svoju naklonost možemo pokazati praktičnom podrškom, uslugom i pokazivanjem odanosti. Taj nas utjecaj podsjeća na vrijednost postojanosti i pouzdanosti. Ljubavi, vezama, novcu ili traženju užitaka pristupamo zrelije, odgovornije i staloženije. To također može biti vrijeme kada više nego inače uživamo u svojim odgovornostima, poslu ili dužnostima.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com