HOROSKOP ZA SUBOTU, 16. SRPNJA Jasnoća u razgovorima

Prazan hod Mjeseca imamo od 6.36 do 10.17 nakon čega će Mjesec ući u Ribe. Uvijek je lijepo imati miran dan kada je Mjesec u Ribama. Ovo je sjajno vrijeme za ležanje na suncu, plutanje po vodi i odmor. Dok Mjesec prolazi kroz znak Riba, susrećemo se s dubljom razinom emocionalne osjetljivosti od uobičajene. To se može činiti divnim dok plutate na valovima osobne osjetljivosti ili može biti neodoljivo dok se borite održati glavu iznad vode. Dopustite sebi da plutate i sanjarite!

Dok je Mjesec u ovom osjetljivom i pronicljivom znaku, možete naići na duboke uvide o sebi i drugima. Ako vam je teško upravljati emocijama meditacija će vam pomoći, kao i šetnja prirodom ili joga. Glazba, poezija i umjetnost također su korisni kada je Mjesec u Ribama.

U večernjim satima Sunce čini superiornu konjukciju s Merkurom. To znači da smo na pola puta kroz Merkurovu izravnu fazu. Jeste li započeli razgovor ili intelektualni mentalni projekt tijekom Merkurove inferiorne konjunkcije sa Suncem 21. svibnja? Merkur je tada bio retrogradan. Kakve god misli bile u vašem umu tada, sada ćete doći do zaključka ili steći jasnoću o tome.

Kada se Sunce i Merkur spoje, dolazi do snažnog fokusa na vaše misaone procese i komunikaciju. Sposobni ste razmišljati brzo i s velikom budnošću i okretnošću. Očekujte povećanje svoje interakcije s drugima.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com