HOROSKOP ZA SRIJEDU, 3. KOLOVOZA Mjesec u Vagi

Mjesec provodi dan u uravnoteženoj, gracioznoj Vagi. Njegov kvadrat s Venerom ukazuje na neki nemir ili podijeljene potrebe i želje. Moglo bi doći do sukoba između naše želje za bliskošću i apetita za zadovoljstvom ili društvom, na primjer. Naša potreba za usklađivanjem je jaka s Mjesecom u Vagi, ali je privremeno izazovna. Međutim, Mjesečev trigon sa Saturnom se stabilizira. Lakše se discipliniramo. Povezujemo se sa svojim zdravim razumom, logikom i osjećajem odgovornosti.

Donesite poklon prijatelju ili partneru bez razloga osim iz ljubavi. Dogovorite neočekivani spoj s nekim posebnim usred tjedna. Danas je jednostavniji i manje kompliciran dan nego što smo imali posljednjih dana. Usredotočite se na pojavljivanje, prisutnost, slušanje i potpuno povezivanje s osobom ili osobama uz vas.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com