HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 4. KOLOVOZA Merkur u Djevici

Merkur, planet koji predstavlja naše misaone procese i komunikaciju, ulazi u Djevicu u ranim jutarnjim satima. Dok je Merkur bio u Lavu (od 19. srpnja), naši su umovi naginjali prema dramatičnom i ekspresivnom. Sada s Merkurom u Djevici vaše će razmišljanje i komunikacija postati vještiji, učinkovitiji, produktivniji i analitičniji.

Merkur se kreće prilično brzo i ostat će u Djevici samo do 25. kolovoza. Merkur je ovdje u svom domicilu što znači da Merkur ‘vlada’ Djevicom i vrlo dobro funkcionira u ovom znaku. Tijekom tog vremena bit ćemo precizniji u našim komunikacijama, ali nećemo uljepšavati ono što treba reći. Pomaže razmišljanje o razlici između dva znaka kojima Merkur vlada. U Blizancima Merkur prikuplja informacije, u Djevici analizira, razlučuje i kategorizira. Iskoristite ovo vrijeme za razgovore i projekte koji zahtijevaju organizaciju, praktičnost i pronicljivost.

Budite svjesni da je loša strana toga da postanete hiperkritični prema sebi i drugima. Nemojte se previše usredotočiti na traženje mana i zahtijevati perfekcionizam. Uvijek imajte na umu da je dovoljno dobro doista dovoljno dobro.

Planete su ovaj tjedan malo u napetim aspektima, pobrinite se da pronađete načine za oslobađanje energije te se ohladite ako možete, što god vas umiruje holistički – um, tijelo i dušu.

Prazan hod Mjeseca imamo od 8.57 do 13.46 nakon čega će Mjesec ući u Škorpiona. S Mjesecom u Škorpionu, emocije su duboke, a ipak smo skloni otići u dubine i zadržati te emocije za sebe. Potreba za privatnošću i samoćom može prevladati.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com