HOROSKOP ZA PETAK, 12. KOLOVOZA Pun Mjesec u Vodenjaku – počnimo od sebe

Pun Mjesec imamo u 3.35 na 19°21′ Vodenjaka. Ovo je jak pun Mjesec  sa složenom pozadinom aspekata. Kako se približavamo sredini dana, razlike u mišljenjima mogu izaći na vidjelo i eskalirati. U osobnim stvarima, promjene mogu nastupiti u odnosima s prijateljima ili u partnerstvu. Pozornost može biti usmjerena na djetetove prijatelje ili partnera, na temu ili poslove udomljene djece. Ovo razdoblje može biti povezano s odlukom o povlačenju iz grupe, organizacije, gdje se možda vodi borba za moć. Uključivanje u neku vrstu grupne aktivnosti u ovom trenutku možda neće biti obećavajuće, bolje je dati si vremena i bolje razumjeti u što se uključujete.

U ovom trenutku započeti projekti mogu doći kraju. Mogući prekidi prethodnih dogovora, ugovora, odbijanje suradnje, pravni problemi, skandali, aktiviranje konkurencije. Ovo je vrijeme komplikacija u braku, u slabim zajednicama. Ako je u poslovnom partnerstvu dulje vrijeme tinjao jaz, ovo vrijeme može staviti točku na partnerstva. Ovo vrijeme može biti vrijeme sučeljavanja, ali i vrijeme kompromisa, kada smo prisiljeni popustiti kako bismo nastavili ono što nam je drago. Ne biste se trebali upuštati u sukobe kako sebi ne biste pravili dodatne probleme. Ako se pojave problemi, trebali biste preispitati svoja očekivanja od partnerstva. Ne pokušavajte poboljšati nekog drugog – počnite od sebe. Budite fleksibilni, dajte partneru više slobode. U situaciji svađe ne dopustite da vas vodi ljutnja.

Ovaj pun Mjesec ima prilično snažan udarac, s prilično jakim aspektima sjevernog Mjesečevog čvora (zov sudbine), Saturna (naporan rad i izolacija), Marsa (asertivnost i akcija) i Urana (radikalna promjena) koji pokreću i Sunce i Mjesec. Odluka može biti nužna i možda će trebati poduzeti određene radnje. Srećom, Mars tvori skladan aspekt s Plutonom što je veliki signifikator lakoće u transformaciji.

Prazan hod imamo od 13.06 do 20.44 nakon čega će Mjesec ući u Ribe.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com