HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 29. RUJNA Venera u Vagi

Dan počinje s Mjesecom u Škorpionu u teškim aspektima prema Uranu i Saturnu. Kad čujete jutarnje vijesti, možete se osjećati emotivno, ranjivo i obeshrabreno. Uznemirujući nesklad u našoj kulturi predstavlja kvadrat između Urana i Saturna. Kada Mjesec uključi ove planete, ti izazovi izbijaju u našu emocionalnu stvarnost. Dobra vijest je da se Mjesečevi tranziti brzo kreću i brzo prolaze.

Značajnija stvar na koju danas treba obratiti pozornost je Venera! Venera je planet ljubavi, povezanosti, ljepote i društvenih milosti. U jutarnjim satima, Venera izlazi iz Djevice, gdje je oslabljena, i prelazi u Vagu gdje je u svom domu. Venera vlada i Vagom i Bikom. Ovo su dva znaka gdje joj je najudobnije i može pokazati puni izražaj ljepote.

Venera se brzo kreće kroz znakove i ostat će u Vagi samo do 23. listopada.

Dok je Venera u svom kućnom znaku Vage, mi krećemo u potragu za poštenjem, pregovorima, kompromisom i društvenim suradnjama. Upamtite da iako je Vaga fokusirana na partnerstva, ovo je zračni znak, koji ističe intelekt. Ovo unosi objektivnost u naš pogled na odnose. Tražimo intelektualnu povezanost, ravnotežu i ljepotu. Izbjegavamo neugodnosti, grubo ili neotesano ponašanje i razgovore.

Ovo je vrijeme za bavljenje umjetničkim nastojanjima, upravljanje odnosima s pravednošću i diplomacijom i stvaranje umjetnosti.

Kao i sa svim položajima i položajima, Venera u Vagi ima izazove. Možemo se naći u situaciji da izbjegavamo bitna pitanja kako bismo održali ugled ili kako bismo ugodili drugima, na našu štetu. Možda je izazovno suočiti se sa stvarnošću jer želimo da svi budu sretni. Ako ste u situaciji u kojoj se morate uključiti u izvanredno natjecanje, to će biti teško jer ne želite vidjeti da netko drugi gubi!

Prazan hod Mjeseca imamo od četvrtka, 29. rujna od 23.19 do petka, 30. rujna u 6.03.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com