Nova španjolska serija od 3. listopada na Pickbox Now

Dva života (Two Lives) nova je španjolska serija s emotivnom i strastvenom pričom, a od 3. listopada možete ju pratiti na Pickbox NOW.

Priča prati živote dviju protagonistica, Carmen (Amparo Piñero) i Julije (Laura Ledesma), koje žive na dva različita kontinenta – u dva različita razdoblja.

Julijina priča odvija se u današnjoj Španjolskoj, u malom i šarmantnom selu nedaleko Madrida.

Carmenina priča odvija se kasnih četrdedsetih godina prošlog stoljeća u Río Muniju, u bivšoj egzotičnoj koloniji Španjolskoj Gvineji. Ali Carmen i Julia nisu samo dvije žene razdvojene vremenom i prostorom – one dijele duboku i posebnu vezu: one su baka i unuka.

Julia je gradska djevojka sa savršenim poslom i savršenim zaručnikom. Njezin je život organiziran do najsitnijih detalja. No samo nekoliko dana prije vjenčanja dva šokantna otkrića potaknut će je da se preseli u staru kuću u gradiću u kojem je nekoć živjela Carmen. Otkrit će da s njom ima duboku vezu koja će joj zauvijek promijeniti život.

Godinama prije toga Carmen je pobjegla iz Španjolske Gvineje nakon tragičnog incidenta. Svoja putovanja zabilježila u svojim putnim bilježnicama, pričajući priču o strastvenoj i zabranjenoj ljubavi.

Redatelji: Josep Cister Rubio

Glumci: Amparo Piñero , Laura Ledesma, Cristina de Inza