HOROSKOP ZA SRIJEDU, 12. LISTOPADA Pretjerani entuzijazam i pogreške

Danas Mjesec nastavlja svoj put kroz stabilno mirno carstvo Bika. Na emocionalnoj razini, tražit ćete zadovoljstvo i sigurnost koje dolaze sa stabilnošću i ljepotom. No, danas postoje veći problemi od Mjeseca.

Napeti aspekt između Marsa i Neptuna imamo u jutarnjim satima. Ovaj aspekt je aktivan cijeli listopad i zahtjeva oprez. Ovih dana možete se susresti s obmanom, krivotvorenjem, prijevarom. Ne vjerujte novim ljudima koji nude ideje, usluge ili suradnju za pregovaranje, donošenje odluka i davanje obećanja koja možda nisu isplativa ili su varljiva. Moguće su krađe, gubici, stoga treba biti oprezan, čuvati svoj račun i novčanik. Mogu se otkriti tajne, neugodne činjenice, neugodne informacije. Vaša energija je možda niska, ali važno je nastaviti naprijed. Suočite se sa svojom zbunjenošću i razgovarajte o tome. Nemojte se pretvarati da nije tako kako biste se složili s okolinom. U ovom stanju zbunjenosti, važno je da ne napadate druge.

Drugi tranzit koji se danas formira je opozicija od Merkura do Jupitera. Ovih dana mogu se vratiti rujanske teme i ideje, doći će do nastavka i razvoja situacija. Sada će biti moguće razjasniti što je vrijedno i perspektivno, a što nije vrijedno pažnje i vremena. Ovih dana morate se čuvati nerealnih očekivanja, prenapuhanih procjena. A kako je u listopadu aktivan Neptun – gospodar iluzija, zabluda, prijevara, kojekakvih “dimnih zavjesa“, oprez i praktičan pogled na stvari su dvostruko važni. Pretjerani entuzijazam može rezultirati pogreškama koje će se pokazati skupim u materijalnom ili moralnom smislu. Stoga je važno ne izgubiti iz vida niti jedan detalj. Treba biti oprezan sa zaključcima i odlukama, posebno u novim poslovima, velikim kupnjama, u smislu pokretanja novih projekata.

Prazan hod Mjeseca imamo od srijede, 12. listopada od 23.41 do četvrtka, 13. listopada u 7.07.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com