HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 17. LISTOPADA Hrabrost i samopouzdanje

Tjedan počinje s Mjesecom u Raku. Vaše emocionalne želje vezane su za utjehu i vezu. Fokusiranje na ljubav, kućne aktivnosti i veze s bliskim članovima obitelji zadovoljit će duboku potrebu.

U 14.24 ulazimo u fazu zadnje četvrti Mjeseca koja se događa tjedan dana nakon punog Mjeseca svakog mjeseca. Ovo je faza u kojoj ponovno usklađujemo, revidiramo, ponovno zamišljamo i započinjemo proces otpuštanja nekog procesa koji je započeo prije 3 tjedna. Vrijeme je da započnemo akciju dovršetka i zatvaranja aktivnosti u koje smo bili uključeni u ovaj proces. U ovom trenutku možemo vidjeti što je uspjelo, a što nije u našem planu za ovaj ciklus. Preuzmite odgovornost za ono što ste stvorili i počnite zamišljati razgradnju tog procesa, projekta ili plana.

U kasnim večernjim satima Mars će formirati ugodan aspekt sa Suncem. Osjećaj ovog visoko energetskog aspekta bit će s vama danas i sutra. Usmjerite svoju punu pozornost na sve što želite postići i to će biti učinjeno. To je osobito dobro za fizičke napore i razgovore. Ova kombinacija daje dinamiku situacijama, potiče entuzijazam i odlučnost. Sada je lakše suočiti se s izazovom licem u lice, obraniti svoju poziciju ili postići rezultate, zahvaljujući samopouzdanju i poduzetnosti. Za one koji su spremni preuzeti vodstvo u nečemu, sad je vrijeme da se dokažu i pokažu prednosti. U situacijama ovog vremena važna je kombinacija odlučnosti i odgovornosti. Aspekt povećava jasnoću svrhe, što je dobro za izradu planova.

Prazan hod Mjeseca imamo od ponedjeljka, 17. listopada od 22.56 do utorka, 18. listopada u 6.44.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com