HOROSKOP ZA UTORAK, 18. LISTOPADA Uspješna suradnja i druženje

U ranim jutarnjim satima Mjesec je, umoran od tolikih emocija, ušao u Lava. Ovo usmjerava našu pozornost na pitanja razigranosti i velikodušnosti. Lavom vlada Sunce i donosi potencijal za entuzijazam i optimizam. Sve ostalo je jednako, Mjesec u Lavu nudi jednostavan dan koji je dobar. Sposobniji smo nego inače odisati hrabrošću i samopouzdanjem.

Druga dekada listopada dobro je vrijeme za početak vježbanja, posebno usmjerena na povećanje snage. Ali, kako se približava zadnji tjedan listopada, važno je ne pretjerivati kako biste izbjegli ozljede.

U kasnim noćnim satima Venera formira ugodan aspekt prema Marsu. To ukazuje na povećanje vaše želje za tjelesnom aktivnošću, zabavom, užitkom i društvenim vezama. Ako vaše okolnosti uključuju previše samoće, promijenite to večeras ili sutra. Planirajte druženje i zabavu u večernjim satima.

Ovaj tranzit podržava protok i lakoću u bliskim osobnim interakcijama bez žrtvovanja angažmana. Možemo uspostaviti veze koje će se se pokazati plodnima i sretnima, a poslovni odnosi i težnje mogu napredovati. Također smo interaktivniji i magnetičniji nego inače.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com