HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 20. LISTOPADA Veze na kušnji

Venera u jutarnjim satima formira napeti aspekt s Plutonom. Ovaj problematičan tranzit utjecat će na nas nekoliko dana. Možete očekivati da će ovo biti teško vrijeme za partnerstva svih vrsta. Moramo se potruditi razumjeti vlastite osobne vrijednosti i unijeti potrebne promjene u način na koji upravljamo svojim najvažnijim odnosima. Izazovi nas očekuju u prijateljstvima i ljubavnim vezama.

Neka vam prioritet bude preispitivanje, istraživanje i širenje granica koje držite u partnerstvu. Razjasnite sami sa sobom što vam je najvažnije u vezi s dinamikom vaše  veze. To uključuje i vaš odnos sa samim sobom.

Zapamtite da se granice odnose na ono što ćemo mi učiniti, a ne na ono što zahtijevamo od drugih. Nemojte koristiti izjave o granicama kako biste druge naveli na promjenu jer će vam se to sigurno obiti o glavu. Ako su vaše granice jasne i čvrste, znat ćete koje promjene trebate učiniti u ovom trenutku. Nikada ne možemo promijeniti drugu osobu, samo sebe. Život postaje mnogo lakši kada je ovo konačno jasno.

Što se tiče financija, razdoblje do 23. listopada i dalje je pod utjecajima. Stoga ne biste trebali donositi financijske odluke i posuđivati – postoji rizik od pogrešnih procjena. Moguće su štete i gubici, prisilni troškovi, krađe, novčane kazne. Vjerojatno kršenje dogovora ili prekid partnerstva pod utjecajem okolnosti. Mogući su sukobi zbog neslaganja oko raspodjele zajedničkih financija, udjela, poreza i pristojbi, dugova, alimentacije. Postoji opasnost od iznude, prijevare – potreban je oprez. Međutim, za ljude kreativnih profesija ovo može biti plodno razdoblje kada emocionalni doživljaj rađa umjetničke slike.

Prazan hod Mjeseca imamo od 12.35 do 19.25 nakon čega će Mjesec ući u Djevicu. Djevica je promjenjivi zemljani znak poznat po svojoj pažnji na detalje. S Mjesecom sada u Djevici, usredotočite se na praktične napore potrebne za pozitivne promjene. Djevica vidi potencijal u svim stvarima i želi napraviti promjene potrebne za postizanje tog potencijala. Ovo je vrijeme za analizu, pročišćavanje i usavršavanje svega što vam privuče pažnju.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com