HOROSKOP ZA NEDJELJU, 23. LISTOPADA Sretan rođendan dragi Škorpioni

S Mjesecom u Vagi danas, vaše emocionalne potrebe podržane su zadovoljstvom vaše povezanosti s drugima i ljepotom vašeg okruženja. Neka te dvije stvari danas budu prioritet.

U ranim jutarnjim satima Saturn je krenuo direktno na 18 stupnjeva Vodenjaka. Saturnu je potrebno vrijeme da dostigne brzinu, ali sada ćemo početi napredovati u ozbiljnom problemu. Nije kao da se ovdje ništa nije događalo, to je bio unutarnji proces. Saturn predstavlja naporan rad, odgovornost, samodisciplinu i dugoročni uspjeh. Saturn se kretao retrogradno od 4. lipnja 2022., sada postaje direktan.

Razmotrite koji je napredak zaustavljen početkom lipnja. Razmislite koliko ste od tada naučili o svojim ciljevima i osobnim odgovornostima. Razmotrite kako su vaš osobni unutarnji rast i fokus pomogli u liječenju problema iz prošlosti. Kako se Saturn sada okreće da ubrza, možete početi razmišljati o novim ciljevima i naporima koji će vas pogurati naprijed.

U 9.51., Venera, koja je bila u Vagi od 29. rujna, sada ulazi u Škorpiona gdje će ostati do 16. studenog. Dok je Venera bila u Vagi dali ste sve od sebe da izbjegnete neugodnosti. To često rezultira time da se vaše vrijednosti osjećaju površnima i neautentičnima. Sada kada Venera ulazi u duboku strast Škorpiona nema mjesta za ono što je površno. Čeznete i tražite duboku strast, nećete izbjeći ono što se skriva u tami. Shvaćate vrijednost duboke ranjivosti. Potražite svoje veze u potrazi za snažnim angažmanom, intenzivnim vezama i strasti sve ili ništa. Možda ste spremni razbiti tabue, posegnuti za krajnostima i tražiti duboke intimne veze.

U 12.35. Sunce napušta diplomatsku Vagu i ulazi u snažan znak Škorpiona. Kako Sunce prolazi kroz svaki horoskopski znak, kvalitete povezane s tim znakom postaju važnije za sve nas. Škorpion je povezan sa strašću, emocionalnim intenzitetom, snalažljivošću, ljubomorom i tajnovitošću. Dok je Sunce u Škorpionu sam život postaje intenzivniji i svaka vaša akcija postaje značajnija. Važno je da usmjerite svoju energiju i pažnju na ono što je najvažnije za vaš put naprijed.

Pripremite se suočiti se s problemima za koje ste mislili da su dobro skriveni i otkriti stvari koje možda ne znate. Da bi došlo do iscjeljenja, ono što je skriveno ispod površine mora se otkriti i očistiti.

Tijekom sljedećih tjedana, Sunce u Škorpionu inzistira da kopamo duboko kako bismo iskorijenili svako propadanje koje ometa nas ili naše sustave.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com