HOROSKOP ZA PETAK, 28. LISTOPADA Povratak Jupitera u Ribe

S Mjesecom u Strijelcu fokusiramo se na više ideale koje učimo kroz putovanja i učenje. Istraživanje filozofskog razumijevanja rješava naše tjeskobe u ovo vrijeme. Nastojimo proširiti optimizam i prilagodljivost. Humor i ekspanzivna vizija pomažu nam da vidimo najbolje u čak i najizazovnijim situacijama.

Jupiter (vladar i Riba i Strijelca) povlači se natrag u Ribe u jutarnjim satima. Ostat će u Ribama do ponovnog ulaska u Ovna 20. prosinca. Jupiter proširuje naše živote kroz iskustva, znanje, osobni rast i razumijevanje. Jupiter predstavlja obilje, optimizam i ekspanziju.

Jupiter je bio u Ribama između proljeća 2021. i svibnja 2022. kada je ušao u Ovna. Sada, u retrogradnom kretanju, vraća se u znak Riba kako bi dovršio zadatak u tom području vašeg života. Pogledajte kuću koja drži Ribe u vašoj karti. Koje će vam novo razumijevanje i rast otvoriti um u ovom području? Otvorite se dubokim razinama ekspanzivnog razumijevanja. Dajte si vremena i prostora za razmišljanje o suosjećanju i mašti u ovom području.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com