HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 3. STUDENOGA Mjesec u Ribama

Mjesec nastavlja lagano rasti svaki dan iako je još nekoliko dana udaljen od sljedećeg punog Mjeseca koji će biti u Raku početkom sljedećeg tjedna. Mjesec danas prolazi kroz Ribe. Razmišljajući o bilo kojem znaku, pažljivo razmotrite i element i modalitet tog znaka. U slučaju Riba, element je voda. To daje Ribama njihovu osjetljivost. Vodeni znakovi su emotivni, nježni, prijemčivi i osjetljivi. Modalitet je promjenjiv. To Ribama daje njihovu nedostižnu kvalitetu i sposobnost da se pomaknu, mijenjaju i teku. Ovo je znak prilagodljivih promjenjivih emocija.

Svijet i kultura u kojoj živimo malo poštuju ove unutarnje kvalitete. Što smo više usklađeni s ovim vodenim tekućim energijama, to se više možemo osjećati u raskoraku sa svijetom oko nas. Ne pokušavajte se danas uklopiti, dopustite si da se prepustite dubokoj nježnosti, suosjećanju i unutarnjem tijeku. Ako možete odrijemati, provesti vrijeme sanjareći, meditirajući, slušajući glazbu ili čitajući poeziju, učinit ćete si veliku uslugu. Duša će vam se malo odmoriti. Bit ćete više u skladu s Univerzalnim tokom.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com