HOROSKOP ZA PETAK, 4. STUDENOGA Mašta i sanjarenje

Mjesec nastavlja kroz Ribe držeći nas u zanimljivom sanjivom stanju tijekom dana. Ovo bi bio prekrasan dan za odlazak s posla i jednostavno uživanje u nestrukturiranom vremenu u prirodi, stvaranju umjetnosti, slušanju glazbe ili sanjarenju. Kada Mjesec nakratko bude u kvadratu s Marsom popodne, imat ćete poticaj energije. Iskoristite ovo da iskoristite motivaciju da nešto učinite.

Kada se Mjesec pridruži Jupiteru u večernjim satima, otvorite se optimizmu, velikodušnosti i jednostavnim dobrim osjećajima. Ovo je vrlo  brz prolazan tranzit, ali omogućit će vam duboko uživanje u večernjim satima!

U noći s petka na subotu Mjesec ulazi u Ovna dajući vam uvid u izazove, darove i potencijalne frustracije sljedećih nekoliko dana. Ako obratite pažnju, primijetit ćete nagli pomak. Suosjećanje i osjetljivost odmaknu se ostavljajući vas da izazovete sami sebe da nešto učinite. Sljedećih nekoliko dana pružit će vam tu priliku.

Prazan hod Mjeseca imamo od petka, 4. studenoga od 23.04 do subote, 5. studenoga u 00.06

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com