U Rijeci se otvara prvi rent butik “OrMar”

Imate ormar pun jednom nošenih haljina, a nemate što obući za sljedeću prigodu? Prije nego krenete u kupovinu, jeste li razmišljali o iznajmljivanju?

U Rijeci se uskoro otvara OrMar – jedinstveno mjesto na kojem ćete moći iznajmiti svečane haljine po pristupačnim cijenama, a potom ih vratiti. Osim haljina za svečane i manje svečane prilike svih veličina, iznajmiti je moguće i poslovne kostime za važne sastanke.

OrMar svoja vrata otvara 15. studenoga u novouređenom prostoru na Grbcima, Primorska 1b, a haljine su već spremne na vješalicama. Zanimljivo, najveći broj haljina dolazi iz ormara vlasnice Daniele Bilić. Riječ je o haljinama koje su najčešće jednom nošene, a neke su potpuno nove.

“Ideja se rodila kad sam bila pozvana na jedno vjenčanje, a nigdje u gradu nisam mogla pronaći prikladnu haljinu. Pomislila sam tad kako bi bilo super da je mogu iznajmiti i vratiti, jer ih u ormaru imam stotinjak koje samo smetaju. A žena kao žena, htjela sam svaki put drugačiju, kaže Daniela koja će svojim klijenticama pružati upravo to – svaki put novu haljinu po principu iznajmi i vrati.

Iako taj koncept u svijetu i Hrvatskoj nije novina, u Rijeci ovo je prvi takav rent butik.

Stoga kada se bliži svečana prilika vjenčanje, novogodišnji doček, maturalna zabava, pričest, krizma, rođendani svoju haljinu u kojoj ćete zablistati potražite u OrMaru. U ponudi je 200-tinjak haljina svih veličina, boja, stilova. Povedite i svoje najmlađe, OrMar nudi haljinice i kombinezone za djecu.

Vlasnica Daniela je veliki zaljubljenik u modu i bavi se povremeno dizajnom. U ponudi OrMara je i kolekcija haljina koje je sama kreirala.

Ne gubite vrijeme obilazeći dućane, u OrMaru vas čeka vaša idealna haljina koja vam kasnije neće smetati u vašem ormaru.

OrMar ima svoju Facebook stranicu.