HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 10. STUDENOGA Bitna je ravnoteža

S Mjesecom u Blizancima danas je važno koristiti svoj intelekt i svoj glas. Vaš um je zauzet i želite istraživati ​​i dijeliti ideje i razgovore s drugima.

Dva tranzita koji izravno utječu danas i sutra vuku nas u vrlo različitim smjerovima. Važno je dati sve od sebe da zadržite dva pogleda odjednom, balansirajući jedan, a zatim drugi.

U jutarnjim satima Merkur je formirao kvadratni aspekt sa Saturnom. To zahtijeva da se suočite i govorite u ime stvarnosti kakvu je vidite. Možda ćete se naći stjerani u kut gdje morate postaviti jasne granice kako biste se osjećali sigurnima za buduće angažmane.

U popodnevnim satima Venera formira ugodan aspekt trigona prema Neptunu. Venera je planet koji predstavlja osobne vrijednosti ljubavi, novca i veze. Neptun je planet koji ruši granice i potiče nas da sanjamo i maštamo.

Možda ćete otkriti da ostavljate po strani sve svoje brige i probleme dok uživate u osjećaju nježne povezanosti sa samim životom. Možda ćete doživjeti veliku empatiju i suosjećanje za druge. Problem s ovim današnjim tranzitom je taj što je u suprotnosti s tranzitom Merkur – Saturn. Jasne granice o kojima smo govorili teško će se održati. Može biti teško znati što je stvarno, a što iluzija.

Naglašeni su kreativni projekti, romantika i empatija. Nažalost, kao i nedostatak jasnoće i maglovito razmišljanje. Usredotočite se na suosjećanje i empatiju i ne vjerujte svemu što čujete.

Ostanite mirni dok čekate da ovo prođe. Slušanje glazbe, čitanje ili pisanje poezije spojit će ove dvije energije i donijeti malo utjehe.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com