ASTRO PROGNOZA ZA UTORAK, 24. LISTOPADA Dan za umjetnost, duhovnost, promociju

Danas imamo aspekt Merkura u trigonu s Neptunom što nam može donijeti da naše misli budu maštovitije, suptilnije i kreativnije. Također intuicija će biti naglašena.

Ovo je dobro vrijeme za fotografe, umjetnike, duhovnost, oglašavanje i promociju.

Odlično je vrijeme za mentalni rad i međusobno razumijevanje.

Prazan hod Mjeseca imamo od utorka, 24. listopada u 18.44 do srijede, 25. listopada u 2.12. sati.

Dok smo još pod utjecajem Mjeseca u znaku Strijelca sjetimo se kako on natalno djeluje kod žena, a kako kod muškarca.

Žena koja ima natalno Mjesec u Strijelcu prije svega je vrlo zanimljiva, isto tako dobar je govornik i puno zna o drugim zemljama i običajima. Drugo, ona će uvijek biti prijateljski raspoložena, i strastveno će odgovarati na vaša pitanja. Ona je velikodušna i dobrodušna. Voli se brinuti za druge, također su velike zagovornice slobodnog govora. Poštene, sa spontanim odlukama jer mogu vjerovati instinktima. Zanimljivo je to da su stalno na mobitelu, da često mobitel izgube i da ne mogu prestati govoriti. U ljubavi, one uče iz svojih pogrešaka. U osnovi, kao mlada djevojka pada na pogrešne muškarce. Kasnije, bitno joj je da je partner prijatelj, a zatim partner.

Muškarci s Mjesecom u Strijelcu su avanturisti u ljubavi, žele ženu koja je bez predrasuda, slobodna i spremna na sve. On se najbolje pokazuje u svojim sportskim dostignućima. Dok je još dijete provodi više vremena vani, nego u kući. Kad je na otvorenom, on se osjeća kao kod kuće. Zbog promjenjive prirode, njegove emocije se brzo mijenjaju.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com