HOROSKOP ZA SRIJEDU, 16. STUDENOGA Venera u Strijelcu

Mjesec ostaje u ponosnom i vatrenom Lavu tijekom cijelog dana. Entuzijazam i optimizam ključni su za autentično pokazivanje danas.

Venera, koja je od 23. listopada u Škorpionu, u jutarnjim satima ulazi u Strijelca. Veneri nije ugodno u Škorpionu (jer je znak kojim vlada Mars). Strijelac nije njezino ‘sretno mjesto’, ali ovdje može puno bolje funkcionirati, gdje će ostati do 9. prosinca. U Strijelcu Venera može biti ekspanzivnija i optimističnija u svom pristupu ljubavi, resursima i vezama s drugima. Predvidite želju za više spontanosti, humora, zabave i bezbrižnosti u vašim odnosima. Učinite nešto s partnerom ili prijateljem što će vam omogućiti nova iskustva i donijeti novu perspektivu. Isplanirajte izlet izvan grada. Idite u muzeje, putujte u strana mjesta, iskusite etničke kuhinje ili gledajte putopisne dokumentarce. Za to vrijeme trošite novac na iskustva, a ne na opipljive stvari.

U 14.26 imamo zadnju četvrt Mjeseca, signalizirajući vrijeme za reviziju i sortiranje, a ne guranje nečeg novog. Sve do mladog Mjeseca 23.studenoga, bolje je vrijeme za rješavanje neriješenih stvari, pregled inventara i otpuštanje ako je potrebno.

Također, danas popodne, Merkur formira ugodan aspekt s Jupiterom, i mogli bismo steći pozitivan pogled kroz razgovore i osjećaj nade ili povjerenja u budućnost. Razmatranje širih slika koristi nam. Tražimo malo dodatnog značenja za naše projekte i iskustva. Naše ideje su velike, a namjere plemenite. Mogli bismo primiti dobre vijesti ili ponude, a radoznalost se budi.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com