HOROSKOP ZA UTORAK, 22. STUDENOGA Sretan rođendan dragi Strijelci

Sunce završava svoj tranzit Škorpiona ulaskom u Strijelca za boravak koji traje do 21. prosinca. Naš se fokus pomiče s potrebe za intimnom vezom s osobom, projektom ili samim sobom na želju da dopremo do svijeta i povežemo se s nečim većim od nas samih.

Dok se Sunce kreće kroz vatreni, promjenjivi znak Strijelca u tjednima koji dolaze, mogli bismo poduzeti korake kako bismo povećali svoje razumijevanje i svijest o svijetu oko nas. Skupljamo hrabrost proširiti svoje horizonte i krenuti u nove načine razmišljanja. Dobivamo više samopouzdanja i optimizma usredotočujući se na širu sliku dok se udaljavamo od fokusa na detalje ovozemaljskog postojanja.

Iako smo možda skloni pretjerati s našim očekivanjima, tijekom ovog ciklusa imamo priliku njegovati svoju vjeru, nadu i viziju.

Svi vatreni znakovi odišu očitom i neposrednom toplinom, ali Strijelci su posebno gostoljubivi i veseli.

Prijateljstvo je njihov zaštitni znak, očekuju da vam se svide, a zbunjeni su ili povrijeđeni kada to nisu. Oni mogu smiriti čak i najneugodniju osobu. Nažalost, mogu i nesvjesno stvoriti nelagodu kada njihove strijele istine pogode metu s oštrom preciznošću koja njihovu metu može ostaviti bez teksta. Obično sami sebi iskopaju još dublju rupu kada pokušavaju objasniti ili se ispričati.

Ljubav prema osobnoj slobodi ponekad može dovesti do pomalo nomadskog života i otpora prema preuzimanju odgovornosti. U tom će procesu, međutim, žeđ za znanjem, smislom i mudrošću odvesti nemirne i radoznale Strijelce raznim zanimljivim stranputicama. Kao znak “višeg uma” postoji ozbiljna strana njihove prirode, oni razumiju da im je potrebna vlastita filozofija o životu i da obrazovanje ima mnogo oblika.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com