HOROSKOP ZA SRIJEDU, 23. STUDENOGA Mlad Mjesec u Strijelcu

Mladi Mjesec u Strijelcu večeras u 23.57 označava početak novog ciklusa.

Predstavljajući nove početke, Mladi Mjesec se pojavljuje s poravnanjem Sunca i Mjeseca u promjenjivom vatrenom znaku Strijelca. Vrijeme je kada se možemo usredotočiti na neke od konstruktivnih osobina znaka Strijelca – optimizam, entuzijazam, pustolov, iskrenost, otvorenost, neovisnost – i razmotriti kako te kvalitete pozitivno ugraditi u naše živote.

Sad je prilika da se usredotočimo na ciljeve koji će povećati naše razumijevanje i svijest, dati nam hrabrosti da proširimo svoje horizonte i steknemo samopouzdanje i optimizam iz šire perspektive. Vrlo lako se možemo izgubiti u detaljima ovozemaljskog postojanja. S ovom snažnom energijom Strijelca, međutim, možemo pronaći načine da nadiđemo te detalje svakodnevnog života i njegujemo svoju vjeru, nadu i viziju.

Budući da Strijelac razmišlja široko, možda imamo tendenciju pretjerati s našim očekivanjima – nešto na što treba obratiti pozornost.

Ova se Mjesečeva faza događa na 1 stupanj i 38 minuta Strijelca, što utječe na ljude rođene s osobnim planetima i točkama na približno 0 do 5 stupnjeva promjenjivih znakova (Blizanci, Djevica, Strijelac i Ribe).

Prazan hod Mjeseca imamo od 19.15 do 21.15 nakon toga će Mjesec ući u Strijelca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com