HOROSKOP ZA UTORAK, 20. PROSINCA Jupiter u Ovnu

Danas Jupiter ulazi u znak Ovna. Jupiter je prvi put ušao u znak Ovna 10. svibnja, ali nakon što je 28. srpnja postao retrogradan, vratio se u znak Riba 28. listopada, gdje je bio do danas.

Danas Jupiter ponovno ulazi u znak Ovna, gdje će ostati do 16. svibnja 2023. Ovaj nas tranzit potiče da prigrlimo svoj poduzetni duh i neovisnost. S Jupiterom u Ovnu stvaramo vlastite prilike i napredujemo kada preuzimamo vodstvo, iniciramo, inspiriramo druge i pokazujemo entuzijazam i hrabrost. Uspješna područja su ona koja nam omogućuju inovacije i vodstvo. Vjera u sebe može donijeti povoljne okolnosti ili sreću.

Jupiterovo vrijeme u Ribama bilo je vrijeme sanjanja, odmora i tugovanja. Sada, dok Jupiter leti prema Ovnu, razmislite o snu koji ste spremni ostvariti. Jupiteru treba 12 godina da prođe kroz Zodijak. Posljednji put kada je Jupiter ušao u znak Ovna bilo je u lipnju 2010. Sjetite se kakva vam je bila 2010. jer to vam može dati sliku kakav će vam biti period narednih šest mjeseci dok ne uđe Jupiter u Bika.

Povjerenje u našu sposobnost da ponovno osmislimo svoje živote i krenemo naprijed s povjerenjem unatoč izazovima s kojima bismo se mogli suočiti snažno je tijekom ovog ciklusa. Vjerujemo da je “život onakav kakav si napraviš” i uživamo u natjecanju koje nas tjera da budemo bolji. Naša vjera u sebe donosi duh pionira. Živimo “sada i ovdje” i brzo grabimo prilike. Međutim, trebali bismo paziti da bilo koju od ovih stvari ne odemo predaleko, stav da sam ja na prvom mjestu koji može biti bezosjećajan, neuspjeh u razmatranju tuđih stajališta i ostavljanje prilika kao rezultat toga, pretjerano samopouzdanje, neučenje iz prošlih pogrešaka i nedostatak objektivnosti.

Mjesec provodi dan u oštrom, pronicljivom Škorpionu, a mi smo skloniji čitanju između redaka.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com