HOROSKOP ZA SRIJEDU, 28. PROSINCA Dopustite intuiciji da vas vodi

Sa ugodnim aspektom između Venere i Neptuna danas, više smo maštoviti i usklađeni sa svijetom ljepote. Nježnost s drugima je najbolji način da se iskoristi ova energija. Osjetljiviji smo na potrebe drugih, a posebno smo željni harmonije, ljubavi, ljepote i ravnoteže. Velikodušni smo, suosjećajni, otvoreni i ranjivi. Možda ćete se dobro uskladiti s drugima, komunicirati bez potrebe da govorite.

Nemojte potpuno zanemariti logiku, ali u većini stvari možete vjerovati svom osjećaju. Simpatija i suosjećanje su naglašeni u svim vašim interakcijama.

Današnji Mjesec u Ribama podržava dan odmora. Spavajte koliko god možete. Dopustite svojoj mašti i intuiciji da vas vode.

Budući da emocionalno stanje drugih može tako snažno utjecati na nas kada je Mjesec u Ribama, budite svjesni s kim provodite vrijeme. Malo je granica između nas i drugih kada je Mjesec u ovom vrlo osjetljivom znaku.

Razmišljajući o bilo kojem znaku, razmotrite i element i kvalitet tog znaka. U slučaju Riba, element je voda. To daje Ribama njihovu osjetljivost. Vodeni znakovi su emotivni, nježni, prijemčivi i osjetljivi. Kvaliteta Riba je promjenjiv. To Ribama daje njihovu nedostižnu kvalitetu i sposobnost da se pomaknu, mijenjaju i teku. Ovo je znak prilagodljivih promjenjivih emocija.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com