HOROSKOP ZA NEDJELJU, 1. SIJEČNJA Sretan nova 2023.

U jutarnjim satima Venera se spaja s Plutonom na 27 stupnjeva Jarca. Iako ćete utjecaj ovog tranzita osjetiti samo dan ili dva, on pokreće cjelogodišnji ciklus.

Venera je planet ljubavi i resursa, a Pluton je planet osnaživanja. Time započinje jednogodišnji ciklus osnaživanja onoga što je vrijedno. Ovo može predstavljati ljubav, novac, resurse ili ljepotu. Danas biste mogli primijetiti snažan porast svojih želja i strasti.

Intenzitet danas može biti dubok i uvjerljiv. Možete očekivati ​​da ćete vi i oni oko vas biti prilično beskompromisni u svojim mišljenjima i vrijednostima. Strast je stimulirana i vaše interakcije bit će snažne. Iako neće biti lako zauzeti stav, dajte sve od sebe da zadržite neutralan položaj ako ste stjerani u kut.

Mjesec nastavlja svoj put kroz stabilno mirno carstvo Bika. Na emocionalnoj razini, tražit ćete zadovoljstvo i sigurnost koja dolazi sa stabilnošću i ljepotom. Bik traži da usporimo i svu žurbu ostavimo po strani. Jedna noga ispred druge, korak po korak.

Započeti godinu u ovakvom emocionalnom stanju čini se kao prekrasna ideja.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com