HOROSKOP ZA UTORAK, 3. SIJEČNJA Radoznalost

Mjesec danas nastavlja svoj prolaz kroz Blizance, držeći nas na oprezu i angažirajući se idejama i razgovorima s drugima. Kada je Mjesec u ovom promjenjivom zračnom znaku Blizancima, naše će se misli brzo kretati po raznim temama. Mjesec u znaku Blizanaca je lagan i ne zanimaju ga duboke, dubokoumne ili teške teme.

Uključite se s drugima u društvena okupljanja. Pronađite ljude koji su voljni dijeliti zanimljive razgovore. Potaknite sebe i druge da budete znatiželjni o mnogim idejama, temama i onome što drugi misle.

Poticajni razgovori i mentalna gimnastika pomoći će stabilizirati vaše emocije. Blizanci su znak brzih pokreta i bez mentalne stimulacije lako postanu razdražljivi ili tjeskobni. Zaokupite svoj um raznim lakim zadacima. U večernjim satima, Mjesec se spaja s Marsom što može iznijeti frustraciju ili ljutnju u prvi plan. Dajte sve od sebe da se u to ne uključite i proći će bez incidenata.

Prazan hod Mjeseca imamo od 3.09 do 3.43 nakon čega će Mjesec ući u Blizance.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com