HOROSKOP ZA SRIJEDU, 4. SIJEČNJA Primanje i davanje ljubavi

U jutarnjim satima Venera će s Jupiterom formirati ugodan aspekt. To će donijeti nevjerojatan utjecaj na nas danas i sutra. Ovaj tranzit je odličan i može ublažiti osobne napetosti i napetosti u vašim odnosima s drugima. Držite oči otvorene prema tome gdje možete pomoći drugima i dobiti pomoć.

Ovo je sjajno vrijeme da se zaljubite, obnovite ljubav ili se jednostavno osjećate sretnim u bilo kojoj situaciji u kojoj se nalazite. Velikodušnost je danas poželjna. Što možete ponuditi ili dati drugome što će i vam pomoći da se osjećate dobro zbog svoje sposobnosti da pomognete drugome? Ovaj lijepi tranzit pomoći će u kakvim god okolnostima da se nađete.

Mjesec ostaje u brbljavim, vedrim Blizancima tijekom cijelog dana. Budući da je Merkur (vladajući planet Blizanaca) još uvijek retrogradan, očekujte neke izazove u  komunikacijama. Možda ćete osjetiti potrebu cenzurirati svoje riječi i više se oslanjati na neverbalnu komunikaciju. Bez obzira na to, ovaj dan ima svijetlu i sjajnu energiju Venere u slatkom aspektu prema ekspanzivnom Jupiteru. Pokažite ljubav bez riječi.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com