HOROSKOP ZA SRIJEDU, 8. VELJAČE Prilike i mogućnosti

U jutarnjim satima Venera formira prijateljski aspekt s Uranom. Ovaj aspekt nudi potencijal, prilike i mogućnosti. Dobro vrijeme za pokretanje i promicanje projekata u području informatike, za dizajn u svim područjima, za svladavanje novih tehnika u umjetnosti, za predstavljanje svojih kreativnih vještina putem interneta.

Ovo je vrijeme kada se društveni život može aktivirati i više utjecati na planove. Moguća su ugodna iznenađenja, neočekivani pozivi, slučajni susreti, zanimljive slučajnosti. Ako ste željeli izaći iz rutine i pustiti novine u neki dio svog života, sada je možda prilika. Ovo je vrijeme poslovnih i romantičnih poznanstava, početak suradnje. Komunikacija s prijateljima može biti ne samo ugodna, već i korisna. Može doći poslovni prijedlog od prijatelja. Poslovni odnosi mogu postati prijateljski ili romantični.

Dobar period za rješavanje financijskih pitanja, može se pojaviti neočekivana prilika za zaradu, vraćanje duga.

Dok je Mjesec još uvijek u Djevici, usmjerite pozornost na praktične napore potrebne za pozitivnu promjenu. Djevica vidi potencijal u svim stvarima i želi taj potencijal dosegnuti. Ovo je vrijeme za analizu, pročišćavanje i usavršavanje svega što treba učiniti u vašem okruženju.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com