HOROSKOP ZA PETAK, 10. VELJAČE Moć uvjerenja i koncentracija

Mjesec danas nastavlja kroz Vagu, naglašavajući odnose, timski rad i suradnju. Želimo zadovoljiti druge i uživati ​​u vezama s našim prijateljima, suradnicima, susjedima i strancima.

U popodnevnim satima Merkur se pridružuje Plutonu na 29. stupnju Jarca. Aspekt potiče mentalnu koncentraciju, želju da se dođe do kraja zadatka ili problema, a ne da se zaustavi na pola puta. Dobar period za uvođenje novih tehnika u rad. Ovo vrijeme može biti produktivno za dublje proučavanje teme, istraživanje, istrage. Omogućuje rješavanje važnih zadataka u situaciji s rokom.

Merkur se spaja s Plutonom jednom godišnje. Od 2007. ove se konjunkcije događaju u Jarcu. Kada se sljedeće godine ove planete spoje, bit će u Vodenjaku. Time je završen vrlo ozbiljan razgovor u koji je kultura bila upletena zadnjih 16 godina. Sljedeći put ova konjunkcija u Jarcu bit će 2254. Da, dobro ste pročitali.

U nadolazećim tjednima čut ćete više o kretanju Plutona u znak Vodenjaka (23. ožujka). Zamislite ovu konjunkciju kao početak kraja jedne teške priče. Koji su bili najteži kulturni razgovori od 2007.? Novac, oružje i moć dolaze na vrh liste. Kako će se razgovor promijeniti?

Osobno, obratite pozornost na kuću koju Jarac zauzima u vašoj natalnoj karti. Ako imate planete na vrlo kasnim stupnjevima kardinalnih znakova (Ovan, Rak, Vaga, Jarac) ovo ima vrlo izravnu važnost za vas. U koje ste duboko i teške razgovore o moći i destrukciji upleteni?

Ako vas interesira ova tema slobodno se prijavite na online radionicu Pluton u Vodenjaku  koja će se održati 19.2.2023. u 19.00 sati preko platforme Zoom. Ovdje se možete prijaviti:

https://astrologijaonline.com/shop/pluton-u-vodenjaku-kako-savladati-ovaj-tranzit-na-osobne-planete/

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

 

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com