HOROSKOP ZA SUBOTU, 18. VELJAČE Sretan rođendan drage Ribe

U jutarnjim satima Merkur je formirao sekstilni aspekt s Jupiterom. Sekstili nude mogućnosti. Prilika je ovdje pogledati u budućnost i razviti plan za kretanje naprijed. Ovo je sjajno vrijeme za aktivno raspravljanje o budućnosti i izvlačenje ideja od drugih. Vaše komunikacijske vještine su jake i sposobni ste artikulirati čak i teške koncepte. Planirajte nadolazeći smjer i pregovarajte o budućem putu.

U 23.34 Sunce će ući u Ribe, dovodeći nas u sezonu mašte, snova, duhovnog rasta i inspiracije. Dok je Sunce u Ribama (do 20. ožujka), nadahnuti smo i uzdignuti maštom i iskustvom suosjećanja. Ribe su znak koji uči altruizmu, empatiji, milosti, ljubaznosti i odanosti.

Ove meke vještine učimo kroz dijeljenje iskustva nevolja sa svim ljudima koji žive na ovom malom planetu. Tijekom ovog vremena otvorite se onome što nas patnja uči o ljudskom stanju koje dijelimo. Dopustite sebi odmor i sanjarenje.

Potrudite se postati osoba koja je sposobna i voljna pomoći drugima ne očekujući ništa zauzvrat. Tijekom sljedećih tjedana možda ćete se morati povući iz svijeta kako biste razvili otpornost i duboko razumijevanje sebe i drugih.

U 6.34, Mjesec je ušao u objektivni znak Vodenjaka. Kad je Mjesec u ovom fiksnom zračnom znaku, naše su emocije suzdržane i pomalo hladne.

Prazan hod mjeseca imamo od 5.17 do 6.34 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com