HOROSKOP ZA NEDJELJU, 19. OŽUJKA Merkur napušta sanjive Ribe i ulazi u Ovna

U ranim jutarnjim satima Merkur će biti u ugodnom aspektu s Plutonom. To je koristan aspekt jer potiče uvid u nedosljednost, pogreške i prijevare, provjeru točnosti informacija. Dobro vrijeme za istraživanje, rad s dokumentima kako bi se utvrdile netočnosti u izračunima. Možda ćete dobiti važne informacije. Ove energije pridonose koncentraciji uma na određeni zadatak, dubokoj analizi, pomažu koncentraciji snage i volje.

Također, u ranim jutarnjim satima Merkur napušta sanjive Ribe i ulazi u Ovna. Sunce će slijediti Merkura u Ovnu sutra na proljetni solsticij. Merkur je planet koji se brzo kreće i predstavlja naše misaone procese i komunikaciju.

S Merkurom u Ovnu spremni smo progovoriti i govoriti! Bit će malo sumnje o tome što ljudi misle budući da više nisu zainteresirani za vrijeđanje riječima ili držanje jezika za zubima. Ako postoji razgovor koji treba voditi, vrijeme oklijevanja je prošlo. Ako radite na mentalno iscrpljujućem projektu, moći ćete postići mnogo u nadolazećim tjednima. Neće biti puno finoće u onome što govorite ili kako to govorite, ali ćete to iznijeti. Merkur ostaje u Ovnu do 3. travnja.

Teme Merkura u Ovnu:

  • brze, moguće nestrpljive ili ishitrene odluke
  • neovisna misao
  • mentalna kompetitivnost
  • izravna, iskrena, nekomplicirana (možda bezosjećajna) komunikacija
  • izvršene odluke
  • preferira učenje kroz osobno iskustvo, a ne kroz upute
  • brze, možda obrambene ili borbene reakcije

Dan počinje s Mjesecom koji je još uvijek u hladnom intelektualnom znaku Vodenjaka. U 16.11, on ostavlja taj položaj po strani i ulazi u duboko osjetljiv znak Riba. Ovdje se susrećemo s dubljom razinom unutarnje ranjivosti od uobičajene. Možda ćete osjećati da plutate na valovima osjetljivosti ili ćete se možda osjećati preplavljeno dok se borite da održite glavu iznad vode. Dopustite sebi da plutate, odmorite se i sanjarite.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.32 do 16.11 nakon čega će Mjesec ući u Ribe.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com