HOROSKOP ZA UTORAK, 11. TRAVNJA Dan pun događaja!

U ranim jutarnjim satima Venera će ući u Blizance gdje će boraviti do 7. svibnja 2023. Znatiželja nas motivira na romantičnoj i društvenoj razini. “Raznolikost je začin života” sada je moto. Društveni smo, komunikativni, šarmantni i zainteresirani.

Iako je to vrijeme kada možemo biti animirani i zabavni, možemo također zadržati distancu na emocionalnoj razini. Privlačnosti sada često počinju riječima, jer smo skloniji lakšem povezivanju na mentalnoj razini dok je Venera u Blizancima. Najviše nas privlače mentalno zanimljive osobe. Ponekad nas naša znatiželja odvede u odnose koje inače ne bismo mogli uspostaviti. Druga strana Venere u Blizancima je promjenjivost ili nezainteresiranost za dubinu.

Uz ugodan aspekt Venere i Plutona ovog jutra, možemo se osjećati strastveno i fokusirano na osobu, situaciju, vezu ili projekt. Potreba za dijeljenjem ili uživanjem u životu na dubljim razinama je jaka. Taj nam utjecaj pomaže da se povežemo s onim što najviše volimo i cijenimo. Pod ovim utjecajem mogli bismo suziti fokus u svoju korist. Nastojimo rasti, poboljšati ili razviti svoje privrženosti. Prepoznajući vrijednost strpljenja, više smo strateški orijentirani i vjerojatno ćemo dobiti novi uvid u poslovne i osobne odnose.

Kasno navečer Sunce formira svoju godišnju konjunkciju s Jupiterom, ove godine je u znaku Ovna, i možemo biti posebno svjesni naše želje za rastom, poboljšanjem ili širenjem. Poduzetni smo i pozitivni. Vrijeme je otkrića i obnove radosti, vjere i optimizma. Možemo biti više motivirani da dajemo nego da primamo – ovaj utjecaj povećava velikodušnost i optimizam. S ovim tranzitom naša vitalnost raste dok gradimo samopouzdanje. Cijenimo integritet i mudrost i možemo biti motivirani da tražimo više priznanja i poštovanja.

Ovaj aspekt ima utjecaja do 13. travnja i može biti pogodan za korake u razvoju karijere i osobne životne inicijative. Ovo je dobro vrijeme za poslovna i osobna poznanstva, stvaranje korisnih veza. Utjecajni ljudi mogu pomoći u stvarima i rješavanju važnih pitanja. Dobar period za pronalaženje sponzora i izvora financiranja projekata. Komunikacija s odvjetnicima može biti uspješna, moguće je rješavanje pravnih pitanja.

Prazan hod Mjeseca imamo od 11.47 do 18.32 nakon čega će Mjesec ući u Jarca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com