HOROSKOP ZA ČETVRTAK, 13. TRAVNJA Vrijeme povlačenja i otpuštanja

Sve do 19. travnja je dobro vrijeme da završite stvari, dovršite ono što ste započeli, stavite dobro promišljenu točku. Za nove početke i početak novih veza – ovo nije pravo vrijeme. Sada je važno ne zanijeti se lijepom idejom i ne ulagati u budućnost – takve će se odluke vrlo vjerojatno pretvoriti u gubitke. Neke stvari, projekti se mogu usporiti, odgoditi. Tijekom ovog razdoblja vrijedi prilagoditi smjer, ciljeve i planove za njihovu provedbu. Vrijedi usporiti i ne upuštati se u ambiciozne projekte. Ono što nije na vrijeme ne treba žuriti. Prepreke sada mogu biti zaštita od kasnijih problema.

U 10.11 Mjesec je u kvadratu sa Suncem u znaku Ovna, što nas dovodi do faze zadnje četvrti Mjeseca. U ovom trenutku dvije sile dolaze u sukob. Napetost nas tjera da nešto otpustimo kako bi se budući rast nastavio. Možda se osjećate blokirano ili spriječeno. Stvari ne mogu ostati iste dok smo u fazi zadnje četvrti Mjeseca.

Tijekom ove posljednje faze nešto se otkriva i shvaćate da dolazi novi ciklus. Uvijek postoji opcija da idete s promjenom ili da se borite protiv nje. Zapamtite da se vaše razumijevanje sebe i samog života neprestano mijenja. Vaš duh u svakom trenutku prihvaća novi svijet.

S Mjesecom koji veći dio dana prolazi kroz znak Jarca, vaše prevladavajuće raspoloženje je mudro, ali oprezno.

Prazan hod Mjeseca imamo od 15.13 do 21.41 nakon čega će Mjesec ući u Vodenjaka.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com