HOROSKOP ZA SUBOTU, 15. TRAVNJA Druženje i nove ideje

Mjesec nastavlja kroz Vodenjaka veći dio današnjeg dana. Vaše emocije djeluju nekako udaljeno, objektivno i usmjereno na intelekt. Ovo je izvrsno za društvena okupljanja, razmišljanje o neobičnim idejama i humanitarne ciljeve. U ovom ste trenutku više zainteresirani za pregled svog mjesta u svijetu nego za krupni plan i osobno gledište. Ovo je vrijeme za neobične ideje i inovacije.

S Mjesecom u Vodenjaku, možete doživjeti sebe i druge s novom i jedinstvenom perspektivom i svjesnošću. Možda ćete se naći spremni pobuniti se protiv načina na koji drugi žele da se pridržavate društvenih očekivanja. Energija Vodenjaka potiče kretanje prema slobodi i neočekivanom izražavanju. Pridružite se istomišljenicima kako biste razmišljali o budućnosti i razmotrili napredak humanitarnih napora.

Prazan hod Mjeseca imamo od 16.15 do 22.56 nakon čega će Mjesec ući u Ribe.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com