HOROSKOP ZA UTORAK, 18. TRAVNJA Mjesec u Ovnu

Mjesec danas nastavlja svoj tranzit kroz Ovna. Ne očekujte suptilnost ili promišljenost od sebe ili drugih. Danas svatko može biti u žurbi i manje osjetljiv nego inače. Sama suradnja vjerojatno nedostaje jer smo svi prilično samovoljni kada je Mjesec u ovom kardinalnom vatrenom znaku.

Kada je Mjesec u Ovnu potreban nam je osobni izazov koji se može riješiti i dovršiti sam, bez vanjske pomoći. Izazov koji danas tražite mora biti nešto za što je potrebna hrabrost.

Bilo što da radite, najbolji je način da sami to učinite.

U kasnim večernjim satima Mjesec je u kvadratu s Marsom, raspaljuje naše osjećaje i potiče nas na akciju, iako nas može potaknuti i na pogrešne korake.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com