HOROSKOP ZA PONEDJELJAK, 24. TRAVNJA Sigurnost i stabilnost

Tijekom ovog tjedna, Mjesec putuje kroz znakove Raka i Lava, potičući nas da se povežemo sa svojim unutarnjim vrijednostima, vjerujemo svojoj intuiciji i prigrlimo svoju kreativnost. Sredinom tjedna dolazi do pojačanog fokusa na emocionalnu intuiciju i duhovni rast kada se Mjesec i Mars poravnaju u Raku u srijedu, 26. travnja. Kako je Merkur retrogradan u Biku i odvaja se od Urana, pojavljuju se obrasci i sinkroniciteti, pozivajući nas da usporimo i napunimo svoju intuitivnu energiju.

Ponedjeljak počinjemo s Mjesecom u Blizancima koji nam daje poticaj za uspon i mentalne podražaje. Dok upravljate retrogradnim Merkurom i posljedicama pomrčine Sunca, potražite poticajne razgovore. To će pomoći da se vaše emocije stabiliziraju. Bez ove vrste mentalne aktivnosti bilo bi lako postati razdražljiv ili tjeskoban. Držite svoj um okupiranim i opuštenim.

Sunce i sjeverni Mjesečev čvor danas su usklađeni, potičući nas, a možda i izazivajući, da rastemo, poboljšavamo se i težimo našim ciljevima. Želja za više sigurnosti i stabilnosti sada može biti snažan motivator.

Tijekom ponedjeljka možemo osjećati jak osjećaj odgovornosti i potrebu da se povežemo sa svojim unutarnjim vrijednostima.

Prazan hod Mjeseca imamo od 14.14 do 20.58 nakon čega će Mjesec ući u Raka.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com