HOROSKOP ZA NEDJELJU, 7. SVIBNJA Venera u Raku

Mjesec je danas u Strijelcu. Osim optimizma, Strijelac je poznat i kao lutalica, čiji je dom cijeli svijet. Fokus na više ideale i učenje kroz putovanja i/ili učenje obilježja su ovog znaka. Možda se osjećamo nemirno dok razmišljamo gdje pronaći odgovore na velika životna pitanja smisla, implikacija i značaja.

U popodnevnim satima Venera iza sebe ostavlja prozračne Blizance i ulazi u vodenog Raka. U Raku će ostati do 6. kolovoza. S Venerom u Raku, vaše se vrijednosti okreću prema ljubavi, povećanoj osjetljivosti i želji da zaštitite sebe i druge. Tijekom tog vremena možete otkriti da ste privrženiji i da vam treba više emocionalne sigurnosti nego inače. Ovo je dobro vrijeme da se povežete sa sjećanjima na prošlost i eventualno ponovno povežete s otuđenim članovima obitelji.

Udobno se smjestite i provedite kvalitetno vrijeme s voljenima uz nostalgičnu hranu za nadolazeće tjedne.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com