HOROSKOP ZA UTORAK, 9. SVIBNJA Novi ciklus Sunca i Urana

U večernjim satima imamo spoj Sunca i Urana. Ove energije potiču kreativnost, neovisnost, želju za neovisnošću, slobodom i borbom za sve to. Loša strana je što će postojati sklonost poduzimanju radikalnih koraka, nepromišljenih odluka, nepripremljenih koraka, što je riskantno, jer rezultat postupaka neće biti onakav kakav se očekivao. A važan bi pothvat mogao uskoro doći kraju zbog nedovoljne pripreme i nepoznavanja konteksta koji se sada ne može do kraja razumjeti. Nemojte donositi odluke na temelju emocija, bolje je pokazati suzdržanost i odluku odgoditi za razdoblje nakon 15. svibnja.

U ovom trenutku bolje je biti fleksibilan i imati malo vremena ili organizacije za slučaj da nešto pođe po zlu. U isto vrijeme, stari prijatelji, ljudi iz prošlosti mogu se pojaviti u ovom trenutku.

Ova konjunkcija označava početak jednogodišnjeg ciklusa buđenja u nekom području vašeg života gdje trebate više slobode i autonomije. Ovo će biti najviše uočljivo ako imate osobne planete ili točke između 17-19 stupnjeva bilo kojeg od fiksnih znakova (Bik, Lav, Škorpion, Vodenjak). Obratite pažnju na kuću gdje se nalazi Bik u vašoj natalnoj karti. Ovo je područje koje će zahtijevati radikalne promjene i uzbuđenje. Ako osjećate veliku tjeskobu, izađite i stvorite novu priču u ovom području svog života. Možda ćete iznenada vidjeti stvari u novom, neočekivanom svjetlu koje vaše stare perspektive ostavlja u mraku.

Napravite planove za budućnost već danas. Odlučite se i radite na ostvarenju tih planova. Ne rasipajte svoje napore. Mjesec u Jarcu cijeli dan podržava rad prema određenom, značajnom, dugoročnom cilju. Može biti lako izgubiti druge iz vida dok ste usredotočeni.

Tijekom dana nemamo prazan hod Mjeseca.

Posjetite moju web stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o nadolazećim radionicama, tečajevima i uslugama.

Astrološke prognoze možete pratiti svakog dana na web stranici Ceresa.

Dunja Fućak

Profesionalno se bavim astrologijom više od 25 godina. Zahvaljujući bogatom iskustvu s uspjehom savjetujem kako pojedince, tako i tvrtke. U doba Urana u Biku tečajeve i radionice počela sam održavati online. Iako sam završila dvije astrološke škole, najveće iskustvo stekla sam u radu s klijentima. Posjetite moju stranicu Astrologijaonline.com i saznajte sve o eventima i uslugama ili me kontaktirajte mailom na: info@astrologijaonline.com