Nova kolekcija BiteMyStyle Zorana Aragovića

Zoran Aragović koji stoji iza branda BiteMyStyle i kolekcijom za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2023 ostao je dosljedan svojoj estetici pa tako kreacije obiluju bojama, printevima i njihovim neobičnim kombinacijama. Inspiracija su bile osamdesete, elementi hipi mode te devedesete godine. Kolekcijom dominiraju lepršave forme, haljine i košulje koje se vežu u mašne, tkanine bogate šljokicama kao referenca na disco eru, ali i traper u intenzivnoj pink boji kao i u efektnom printu zvjezdica. Kroz kolekciju se provlače i hlače šireg ležernog kroja, u neonskim bojama, kao i trenutno vrlo moderne trapezice. Dizajn je vrlo nosiv te se lako kombinira za dnevne, ali i večernje prilike.

Aragović se okušao u dizajnu i muških modela predstavivši nekoliko upečatljivih kreacija u dnevnim casual varijantama i to bomber jakne, kratke traper hlače te košulje neobičnog printa, kao i sportska varijanta s prepoznatljivim BITE ME natpisom.

“Jako me veseli što već pristižu narudžbe tako da možda za jesen pripremim i kompletnu mušku kolekciju“ – najavljuje Zoran Aragović.

Odjeća je upotpunjena pismo torbicama neklasičnih dimenzija kao i trendovskim „buckethat“ šeširićima od trapera i glittera. Od tkanina uz nezaobilazni traper korišteno je i puno lepršavih viskoza, žoržeta, batista i printanih popelina. Predstavljeno je i nekoliko jednobojnih komada poput kombinezona s volanima i širokim nogavicama u crvenoj boji te maxi haljina u kraljevsko plavoj boji. I ovog puta nezaobilazni BITE ME natpis apliciran je na majice i haljine, a svako slovo je ručno izrezivano od različitih tekstura i boja tkanina kako bi postigli zanimljivi patchwork efekt.

foto Goran Čižmešija